‘Samen koken en samen eten maakt een mens gelukkig’

Over mij

Mijn naam is Asun Romero. Ik ben in Spanje geboren en woon sinds mijn 9e jaar in Nederland. Ruim 14 jaar heb ik als assistent category manager gewerkt bij een groot supermarkt organisatie. Mijn passie voor koken en eten werd echter steeds groter en beperkte zich niet meer tot het entertainen van mijn familie en vrienden.

In 2013 ben ik begonnen met het geven van kookworkshops bij mensen thuis, bij bedrijven en bij instellingen. Naast het geven van workshops, maak ik ook op bestelling tapas, andere Spaanse gerechten en volledige Engelse afternoon teas voor u klaar.

Koken is meer dan het assembleren van de ingrediënten op een pakje en eten is voor mij meer dan alleen brandstof voor mijn lichaam. Koken is het combineren van producten en het opbouwen van diverse gerechten met als resultaat niet alleen een volle maag maar veel belangrijker… een glimlach op je gezicht. Samen koken en samen eten ontspant, verbroedert en maakt een mens gelukkig.

Ik hoop binnenkort mijn enthousiasme voor koken en eten over te mogen brengen aan u en uw gasten tijdens een workshop of bij een catering opdracht.


“There’s nothing better than a good friend, except a good friend with chocolate”